Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren.
Bij JOOS & JIJ  heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum en de RETOURKOSTEN ZIJN VOOR JOOS & JIJ!!!
Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

 

JOOS & JIJ
Bloesemweg 8
8317 RK Kraggenburg
 

 

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de betelling. Dit duurt maximaal 3 werkdagen. JOOS & JIJ staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat JOOS & JIJ retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Klik op onderstaande link voor het retourformulier.

Retourformulier

 

© 2017 - 2020 JOOS&JIJ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel